Onderhoud eco-leer

Onderhoud van eco-leer

Onderhoud

Eco-leer vergt weinig onderhoud omdat het van nature water- en vlekbestendig is. Wenst u uw meubelen extra te beschermen? Om uw meubelen met eco-leer de optimale bescherming te bieden, raden wij aan om dit 2 maal per jaar te behandelen. 

We kunnen de behandeling gelijkstellen aan die van meubelen met microvezel. De toplaag van eco-leer bestaat immers, net als bij microvezel, uit textiel. Als u meubels heeft die voor 100% uit leer bestaan, raden wij het gebruik van onderhoudskits zoals bij eco-leer af. Dit kan vlekken veroorzaken, wat u te allen tijde wilt voorkomen.

Schoonmaken eco-leer

Naast het onderhoud van uw eco-lederen meubelen, zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken. Mocht er toch iets op het meubel terechtkomen, dan veegt u het er eenvoudig af met een licht vochtige doek. U kunt uw meubelen ook schoonhouden door ze af en toe te stofzuigen. Wij raden u aan dit te doen met een brede zuigmond en de zuigkracht op de laagste stand.

Bovendien is het belangrijk om scherpe voorwerpen en overmatige blootstelling aan zonlicht te vermijden, omdat eco-leer hierdoor kan verkleuren en uitdrogen. Wij raden dus ten sterkste af om een meubel met 100 % leer of eco-leer net naast een verwarmingselement te plaatsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest Photos
Latest Posts
Get notified of the best deals on Furnise Themes
Follow us
What they say

Related Posts

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.