De trend rond industrieel interieur

Er is veel moed voor nodig om alles te laten zien, en moderne industriële woninginrichting gaat over het blootleggen van alles wat daaronder ligt om de rauwe, edgy stijl te bereiken.

De trend van de industriële woninginrichting, die steeds vaker wordt toegepast in lofts, landelijke woningen, commerciële ruimtes en zelfs sommige moderne woningen, wint snel wereldwijd aanhangers.

Structurele elementen worden omgetoverd tot pronkstukken, waardoor een look ontstaat die onaf is, maar toch samenhangend en chic, basiskenmerken van een industriële look.

industrieel en stijlvol leven woning

Wat andere stijlen proberen te verbergen, wordt in de industriële stijl met durf tentoongesteld.

Dit lijkt in eerste instantie misschien een gek idee. Maar er is vandaag de dag een mooie naam voor: modern industrieel ontwerp. Er is iets met industriële details dat niet wil verdwijnen: de charme van onafgewerkte interieurs, de ruwe afwerkingen, en de aantrekkingskracht van een designtijdperk dat draait om mechanisch vindingrijkheid.

Het integreren van industriële interieurs in uw woning heeft een zekere drijfveer en voldoening. Het is een prachtige manier om modern design te combineren met eeuwenoude materialen die er even cool uitzien als altijd.

Industriële ontIndustrieel interieurwerp trends zijn tegenwoordig populair in stedelijke lofts, met een metalen trap die leidt naar een open slaapkamer boven een rustieke vloer.

Sommige keukenontwerpen zijn ook begonnen met deze trend, waarschijnlijk geïnspireerd door relaxte koffiehuizen met houten bartafels, barkrukken van staal, en elegante industriële verlichtingsarmaturen.

Industriële interieurs hebben een unieke manier om oud uitziende materialen en armaturen er nieuw uit te laten zien. Het is geweldig hoe deze trend alles er fris, opgeruimd en goed in elkaar gezet laat uitzien.

Als u al een tijdje de verbouwing van loodsen en pakhuizen bewondert, is het misschien tijd om die inspiratie mee te nemen naar uw eigen woonruimte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Eén reactie

  1. Dat klopt! De laatste jaren ben ik met mijn gezin de woonkamer aan het vernieuwen met een industriële look. Vaak inspiratie opgedaan op Pinterest, een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest Photos
Latest Posts
Get notified of the best deals on Furnise Themes
Follow us
What they say

Related Posts

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.