Als er iets is dat we van de pandemie hebben geleerd, dan is het wel het waarderen van een warm en gezellig interieur. Warm en gezellig creëer je in de woonkamer niet alleen met een mooie set stoelen of zetels. Je combineert dat met een warme uitstraling van houten meubels.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat mango meubelen de trend van 2022 zullen worden. Mango hout weerspiegelt een tropisch karakter dat je herkent in de vruchten van de mangoboom. Dit zijn kenmerken die je graag terugziet in je interieur, of je nu van warme of industriële meubels houdt. 

Er zijn een aantal unieke eigenschappen die meubels van mangohout net dat beetje extra geven. Hieronder leest u er meer over. Vervolgens laten wij u zien hoe wij ons inzetten om iedereen op een betaalbare manier kennis te laten maken met wat mango houten meubelen met uw interieur kunnen doen.

Duurzaamheid

Mango meubels zijn zeer duurzaam. Dat komt omdat ze gemaakt worden van mangobomen, die in de loop der jaren steeds minder vruchten produceren, zodat het voor de boeren uiteindelijk financieel interessanter wordt om ze te vervangen. Het hout van deze bomen wordt hergebruikt voor die prachtige meubels van mangohout.

mango boom

Unieke houtsoort

Meubels van mangohout kunnen tegen een stootje. Hout van mangobomen wordt beschouwd als een hardhoutsoort, wat betekent dat meubels die ervan zijn gemaakt tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn de meubels van mangohout in onze winkel behandeld tegen vocht en vlekken.

Mangohout

Hardhoutsoort

Meubels van mangohout kunnen tegen een stootje. Hout van mangobomen wordt beschouwd als een hardhoutsoort, wat betekent dat meubels die ervan zijn gemaakt tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn de meubels van mangohout in onze winkel behandeld tegen vocht en vlekken.

Mangohout uit collectie Toscane

Wij werken er elke dag hard aan om u in onze webshop mango meubelen van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden. De meubels die u onder collectie Toscane ziet, worden rechtstreeks van onze fabrikant geïmporteerd, omdat wij vinden dat al onze meubels uit mangohout van de beste kwaliteit verdienen.

Met die directe aanpak zorgen we niet alleen voor een goede kwaliteitscontrole op de geleverde mangohouten meubels, maar kunnen we ook onze prijzen laag houden. Een groot deel van de prijs van die mangohouten tafel in de winkel, wordt namelijk gevormd door de verschillende schakels in de keten. 

Door al die overbodige schakels uit onze keten te schrappen, kunt u bij ons de beste kwaliteit mango meubelen kopen tegen de scherpste prijs. Op deze manier volgen wij onze missie om mango houten meubels op een betaalbare manier naar iedereen te brengen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.