LANDELIJK INDUSTRIEEL: INSPIRATIE & TIPS

De landelijke industriële stijl is een substijl van de industriële woonstijl. De landelijke industriële woonstijl is een onderdeel van de acht soorten industriële woonstijlen.

Industriële stijl 1: Scandinavisch industrieel

Industriële stijl 2: Vintage industrieel

Industriële stijl 3: Rustiek industrieel

Industriële stijl 4: Modern industrieel

Industriële stijl 5: Ruw en stoer industrieel

Industriële stijl 6: Bohemien industrieel

Industriële stijl 7: Chique & romantisch industrieel

Industriële stijl 8: Botanisch en natuurlijk industrieel

Landelijk industrieel

Landelijk industrieel wordt ook wel rustiek industrieel genoemd. De landelijke industriële stijl kenmerkt zich door rust en de sfeer van het platteland. Een basic en pure uitstraling past heel goed bij deze woonstijl. Hierdoor is de landelijke stijl ook goed te combineren met een industrieel interieur. Je vindt in een landelijk industrieel interieur rustieke (en robuuste) meubels, kussens, gezellige plaids, veel kaarsen, houten vloeren en lichte kleuren op de muur. De meubels mogen ruw en robuust zijn, want een gladde afwerking past niet in een landelijke stijl. Ook hoeft het niet te mooi en afgewerkt te zijn. Het mag ook iets nonchalants hebben.

Landelijk industrieel outlet interieur

Er wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen. In de landelijke industriële woonstijl wordt veel hout gebruikt, maar ook mooie effen stoffen in natuurlijke tinten en materialen zoals wol, linnen, katoen en jassen. Het materiaal hout is uitstekend te combineren met industriële (meer kille) elementen zoals metaal en beton. Wil je deze stijl een meer industrieel karakter geven, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld robuust/oud hout toevoegen aan je interieur, dit geeft een stoerdere uitstraling. Maar je kunt hout ook combineren met andere industriële materialen zoals beton en/of staal/metaal.

Tip 1: houten balken maken van je industriële interieur een landelijk industrieel interieur. 

Tip 2: een metalen smeedijzer deur kun je gebruiken als landelijk element.

Tip 3: rustige kleuren komen terug in een industrieel landelijk interieur. Gebruik geen felle/opvallende kleuren en kies voor kleuren die dicht bij elkaar liggen in de kleurencirkel.

Tip 4: het combineren van de materialen beton en hout is een goed idee voor een landelijk industrieel interieur. Een betonvloer gecombineerd met houten meubels, zie je vaak terug in een landelijk industrieel interieur. 

Siediti outlet contact

SIEDITI EETKAMERSTOELEN

Ga voor een blikvanger in huis met landelijke of industriële eetkamerstoelen van Siediti.

Volg ons op sociale media voor uitzonderlijke promoties of neem contact op voor speciale tarieven in geval van grotere afnames.